Čistoća Samanta Barić dipl.oec., 052/ 813 230; int 105, 052/ 813 210

Objavljeno: 05.07.2019

Obavijest : Iznajmljivači –fizičke osobe, kućanstva

Dodatni spremnik za  miješani komunalni i biorazgradivi komunalni otpad

 

Poštovani,

Ovim putem obaviještavamo sve iznajmljivače iz kategorije „fizičke osobe –kućanstva“ , koji se u vlastitoj kući bave i iznajmljivanjem turističkih postelja, da se, ukoliko im postojeći spremnik zbog veličine ne odgovara njihovim potrebama ( nije dovoljan)  slobodno jave u  KOMUNALNI SERVIS Rovinj-Rovigno, za zaduženje dodatnog spremnika odgovarajućeg volumena.

Isti je moguće zadužiti na vrijeme dok traje potreba za dodatnim spremnikom  ( jedan, dva, tri ili više mjeseci), a prema vlastitoj procjeni.

Zahtjev za dodatnim spremnikom se može predati na adresi Trg na Lokvi 3/A , svakim radnim danom, od 9 do 12 sati, na telefon br. 099/211 45 10  ili poslati e-mail na : komunalniservis@rovinj.hr.

Svjesni činjenice da količina proizvedenog komunalnog otpada za vrijeme trajanja intenzivne turističke posjećenosti raste za više od 50%, ovim putem Vam želimo još jednom zahvaliti na dosadašnjoj suradnji  i  doprinosu,  što sudjelujete u očuvanju okoliša s ciljem smanjenja komunalnog otpada na području našeg djelovanja.

 

Vaš Komunalni Servis d.o.o. Rovinj-Rovigno