Parkovi i zelenilo Barbara Matošović Talajić, dipl.ing.agr., 052/ 813 230; int. 125, 052/ 813 210

Nagrade i priznanja

PRIZNANJE VODITELJICI RADNE JEDINICE PARKOVI I ZELENILO

Barbara Matošović Talajić hortikulturna djelatnica godine

ROVINJ -
Na prošlotjednoj svečanosti dodjele Plavog cvijeta, nagrade turističke akcije »Volim Hrvatsku«, održanoj u Cavtatu, diplomirana agronomkinja Barbara Matošović Talajić, voditeljica radne jedinice Parkovi i zelenilo pri rovinjskom Komunalnom servisu, ovjenčala se laskavom titulom djelatnice godine u kategoriji hortikulture.

- Nagrada me iznimno razveselila, posebice jer je stigla apsolutno neočekivano. Veselje je tim veće jer je i hortikultura, kao iznimno važan segment u promociji nekog kraja i krajolika, dobila tretman koji zaslužuje. Ova nagrada je svojevrsno priznanje čitavoj struci, ali i pojedincima, prokomentirala je Matošović Talajić. Dodala je da je to plod truda svih djelatnika Komunalnog servisa, a napose radnika njene radne jedinice, kao i Grada koji je sav obavljeni posao i financijski podupro.

- Najveće je zadovoljstvo raditi posao koji voliš. Moj je posao iznimno kreativan, bogat i raznovrsan, a ako ga se obavi kvalitetno rezultati su vidljivi na svakom koraku, zaključila je hortikulturna djelatnica godine Barbara Matošović Talajić.

Glas Istre, 1.11.2006

Večernji list, 2.11.2006.